Oud maar geil naakt worstelen

oud maar geil naakt worstelen

Gespierde vrouw doet haar krachttraining volledig naakt. Na het naakt worstelen beffen en vingeren. Zonder dat ze het weten word het neukende stel op het strand gefilmt. Stiekem gefilmt tijdens het neuken op het naakt strand. Sexy nerdy meisje naakt op straat. Lesbische meisjes mastuberen naakt naast elkaar. Sexy babe doucht in het appartement van Dexter. Blondje in een gangbang op het naakt strand.

Pijpen aftrekken en beffen op het naakt strand. Een gangbang op het naakt strand. Ze pijpt elke stijve lul die langs haar loopt op het naakt strand. Geil oud stel neukt op het naakt strand. Geile studente meiden naakt. Naakt model geneukt door de kunstenaar. Rijpe dikke vrouw maakt naakt schoon. Twee lesbische meiden de naakt lopen en elkaar mastuberen. Kinky dame paradeert bijna naakt in het bos. Naakt en geblinddoekt trekt ze meerdere stijve lullen af. We hadden aankomende dinsdag weer een verjaardag, ze vroeg hoe ik erheen ging.

Ik vertel haar, waarschijnlijk ga ik op de fiets, dan kan ik daar ik gewoon alcohol drinken. Zonder dat ik me zorgen moet maken hoe ik naar huis kom, Ciska stelde voor, dat ze mij komt ophalen en mij weer naar huis zou brengen. Daar ga ik mee akkoord, zij heeft dan, dat is goed dan haal ik je dinsdag rond een uurtje of half acht op.

Ik antwoord haar, dat is goed dan zie ik je dinsdagavond wel verschijnen. Daarna loggen we uit, Ciska moet nog wat voorbereidingen doen voor haar werk. Dinsdag rond half acht gaat de deurbel, ik doe de deur open daar staat Ciska ze vraagt, ben je er klaar voor. Ik doe mijn jas aan en ga met haar mee, we lopen samen naar haar auto, we stappen in en rijden naar de verjaardag.

Als we daar aankomen is het al aardig druk, we feliciteren de jarige en ook de rest van de familie. We hebben een aardig grote familie en we kunnen het redelijk met elkaar vinden.

De meesten ontmoeten we alleen op verjaardagen, dan kletsen we weer bij. Ook deze verjaardag doen we dat, omdat het een doordeweekse dag is, word het niet al te laat.

Rond twaalf uur is de verjaardag voorbij, ik ben dan aardig aangeschoten. Gelukkig word ik naar huis gebracht, door mijn nicht. Als ik bij mijn huis word afgezet, heeft Ciska, we spreken elkaar donderdag wel weer op hyves. Ik antwoord dat is goed, dan zeg ik, rij voorzichtig naar huis.

Daarna rijd ze weg en ik ga naar binnen, als ze de straat is uitgereden. Donderdagavond zit ik rond acht uur weer op hyves, een paar minuten later is Ciska ook online. We beginnen met elkaar te chatten, Ciska verteld mij dat ze gisteren iets vreemds heeft meegemaakt. Woensdags heeft ze altijd worsteltraining, aan het eind van de training is ze benaderd door een man. Hij was aardig onder de indruk van haar training en vroeg haar als ze een keer zin had om langs te komen.

Hij heeft een arena waar geworsteld word, door mannen en vrouwen. Ze heeft tegen hem verteld dat ze misschien wel interesse heeft, maar ze wil eerst wel een keer zien wat er daar gebeurt.

Hij heeft haar een visitekaartje gegeven, met een adres erop waar het gehouden word. Ook heeft hij haar verteld dat aankomende zaterdagavond daar geworsteld word en dat ze van harte welkom is om te kijken. Ze vraagt aan mij als ik zin heb om dan met haar mee te gaan. Ik laat haar weten, dat het mij leuk lijkt, om met haar mee te gaan. Ze is blij dat ik met haar meega en dat ze mij zaterdag ophaalt. Zaterdagmiddag rond een uurtje of vijf haalt ze mij op en we rijden naar de plaats op het visitekaartje.

Onderweg vraag ik haar, maar wat is er vreemd aan dat hij jou heeft gevraagd om daar te worstelen. Ciska verteld nou de plek waar we naar toe gaan is vrij afgelegen, een plaatsje net over de grens bij Limburg. Als zij mij het visitekaartje laat zien staat er bovenaan de letters W. Ciska zegt “toen ik de man erom vroeg zei hij dat zal je wel zien als je op het adres bent, daarna ging hij weg”. Als na een uurtje of twee, op de plek aankomen. Zien we een groot pand met een grote parkeerplaats, deze is al vrij vol.

We vinden nog een plaatsje, daar parkeren we en lopen dan naar de deur in het pand. Achter de deur is een ontvangst ruimte, met balie en garderobe en een deur met arena erop. Hier word intree gevraagd, het is 75 euro per persoon inclusief één drankje. We zijn wel nieuwsgierig geworden en ga in de rij staan.

Als we aan de beurt zijn, zien we naast de kassa een kaart liggen. Daarop staat ook de naam van deze club, World of Erotic Wrestling en een prijslijst voor de muntjes. Nu worden de letters op het visitekaartje voor ons erg duidelijk. De dame achter de kassa vraag voor twee personen, we kijken elkaar een beetje verbaasd aan.

In haar ogen kan ik zien dat ze wel erg nieuwsgierig is, wat er achter die ene deur is. Ook ik ben ook wel erg nieuwsgierig, maar de intreeprijs is wel erg hoog, ook de muntje zijn erg duur 5 euro per muntje.

Ciska heeft het zelfde, dan laat ze het visitekaartje aan de dame zien, die dan op een belletje drukt. Niet veel later komt er een man uit de deur met arena erop. Ciska tikt mij aan en zegt “dat is de man van het kaartje”, als hij bij ons staat. Verwelkomt hij ons met een Belgisch accent, hij is de eigenaar van de club. Hij is blij dat Ciska langs is gekomen, Ciska zegt “heb wel iemand meegenomen, ik hoop dat je dat niet erg vind”, de man antwoord, nee, dat is niet erg.

Maar zo te horen wil je wel weten wat er hier gebeurt of niet? Ciska zegt “ben wel erg nieuwsgierig geworden wat er achter de deur gebeurt waar jij net uit kwam”. Hij kijkt de dame achter de kassa aan, van haar krijgt een zakje muntjes, dan vraagt hij als we met hem mee willen lopen.

Eerst lopen we naar de garderobe, daar leveren wij onze jassen in ook moeten we onze mobieltjes afgeven. De man zegt “dat iedereen dat moet doen, er mag hier niet worden gefotografeerd of gefilmd worden.

Als we daarmee klaar zijn, lopen we achter de man aan naar de deur waar hij vandaan kwam. Als we binnenkomen kijken Ciska en ik rond, we zien een arena met een glazenwand er omheen. De tribune is in een driekwart cirkel er omheen gebouwd, de stoelen waar de mensen inzitten zijn loveseats.

Wij worden door de man naar een loveseat geleid, deze bevind zich naast de trap. Wij gaan daar zitten, hij gaat op de trap zitten, dan legt hij de huisregels uit. Buiten de ring mag er niet geneukt worden, pijpen, trekken, beffen en vingeren mag wel. Bij elke plek hangen er doekjes en een prullenbak en alle stoelen zijn van leer. Er komt een man de arena in, hij begint te spreken en kondigt de volgende spelers aan.

Als eerste komt er een redelijk gespierde blonde vrouw de ring in lopen, ze word aangekondigd als pussypounder. Daarna komt een slanke brunette de ring in lopen, zij word aangekondigd als womensmacker. Ze hebben allebei een sportslipje en een sportbeha, de blonde een rode en de brunette en blauwe.

Ze hebben allebei mooie borsten, dan legt de scheidsrechter nog snel even de regels uit. Nadat geven de dames elkaar nog even een hand, als ze dan er klaar voor zijn. Gaat de bel voor de eerste en enige ronde, de eerste vijf minuten word er echt geworsteld. De brunette verliest als eerst haar bh en word door de blondine stevig bij haar borsten vastgepakt. De blondine is daar even mee bezig, dan krijgt ze ook een kans om het slipje van de brunette van haar lijf af te scheuren.

Dat gebeurt ook en binnen een oogwenk zit de blondine met drie vingers in het grotje en met haar duim op de klit van de brunette. De brunette kreunt het uit terwijl ze gevingerd word, dan krijgt zij de kans om bij de blondine het behaatje uit te trekken. Dat doet ze en als dat gebeurt is pak de brunette de blondine bij haar tepels en begint erin te knijpen. Ik zit er echt geil naar te kijken, mijn pik zit knel in mijn broek.

Ciska en de man zitten met elkaar te praten en kijken af en toe naar de wedstrijd. Dan doet de blondine ook haar slip uit, ze heeft het voor elkaar gekregen dat de brunette op haar rug is komen te liggen.

De blondine is snel met haar poesje op het gezicht van de brunette gaan zitten. Die haar nu moet likken, de blondine geniet ervan. Na een tijdje heerlijk geil met elkaar aan het worstelen te zijn.

Je kunt duidelijk zien dat de blondine veel sterker is dan de brunette. Ze heeft de brunette in een positie dat haar schouderbladen beiden de grond raken. De scheidsrechter begint te tellen en de blondine wint de wedstrijd.

De wedstrijd is afgelopen maar de voorstelling van beide dames nog niet. Nu komt er een assistente de ring in, ze heeft een grote voorbinder bij zich. Deze krijgt de blondine voor, dan moet de brunette op haar handen en knieën midden in de ring gaan zitten.

De man die bij ons zit zegt dan, de winnaar mag de verliezer neuken met een voorbinder. Nadat hij dat heeft gezegd gaat de blondine achter de brunette zitten, ze leid de kunstpik naar het grotje van de brunette. De blondine begint stevig te neuken, de kunstpik verdwijnt helemaal in het grotje. Ook al zitten wij een eindje van hen vandaan, toch kun je van hier wel zien dat de voorbinder aardig groot is. De blondine is erg goed bezig, want de brunette kreunt en steunt het uit.

We zitten nu met zijn drie-en er heerlijk naar te kijken, maar niet alleen wij zitten ernaar te kijken. De rest van de zaal ziet dit heerlijke schouwspel ook, als ik rond kijk, zie ik wat stellen met elkaar bezig zijn en enkelen die met zichzelf bezig zijn.

Ze trekken en vingeren elkaar, de blondine neukt de brunette naar wel twee orgasmen. Daarna gaan ze de ring uit, de man komt weer de ring in en zegt dan, nu is er even pauze. Hij wijst naar een andere deur in de arena en zegt dan, daar is de bar en toiletten. Over een half uur gaan we verder met de show. De meeste mensen fatsoeneren zich en gaan naar de bar of toiletten.

Ook ik fatsoeneer mij, dan krijg ik van de man het zakje muntjes. Zelf heb ik wel dorst gekregen en vraag aan hen als ze ook wat willen drinken. Ik loop naar de bar, pas na een kwartier kom ik terug met ons drinken. Ik Ciska haar drinken en ga weer naast haar zitten, ik heb zelf een biertje genomen. We nemen een slok van ons drinken, daarna zegt Ciska tegen mij ‘de man heeft mij gevraagd als ik vanavond ook een wedstrijd wil worstelen”.

Ik kijk haar een beetje verbaasd maar toch blij aan en vraag, en heb jij ingestemd omdat te gaan doen dan? Ze begint te lachen en zegt “ja, de vierde wedstrijd speel ik”. Dat zie ik natuurlijk wel zitten en zie het al voor mij, dan zegt ze, maar ik moet mij nu wel gaan omkleden.

Dus jij mag lekker gaan genieten van de shows die eraan gaan komen. Ciska en de man lopen dan weg, Ciska neemt wel haar drinken mee. Als dan de volgende wedstrijd begint kijk ik daar alleen naar natuurlijk geniet ik ervan. Het zijn nu een brunette en een Aziatische die met elkaar bezig zijn. Na een felle worstelpartij wint de brunette, die daarna de Aziatische in een paar standjes heerlijk haar naar een paar orgasmen werkt.

.. 9 okt Ze heet Ciska en is 28 jaar oud. Ik doe ook aan sport maar geen vechtsporten, ik fiets en doe aan hardlopen. Zo houd . Na een tijdje heerlijk geil met elkaar aan het worstelen te zijn. Ze houd trots mijn tenue vast en sta naakt tegen over haar, zij trekt ook haar slip uit, mijn pik staat ook stijf naar voren. Naakt Sex Worstelen. het huis van klassieke porno en klassieke seks. zie porno Vader Neukt Dochter en haar Beste Vriend, de Gratis Porno young oude . gay tiener jongens en schattige tiener meisje met een meisje sex Geile tumblr. Gemengd Naakt Worstelen. hete aziatische vrouwen die graag zien dat mannen Oude School Gemengd Worstelen Remix Meer Japanse FemDom Rommelig Modder Worstelen - Raar Maar Waar! . Hete en geile naakt worstelen BBW. Oud maar geil naakt worstelen Lekkere blondine met volle tieten. Lesbische meisjes mastuberen naakt naast elkaar. Hij kijkt de dame achter de kassa aan, van haar krijgt een zakje muntjes, dan vraagt hij als we met hem mee willen lopen. Ciska loopt normaal en ik heb wel wat moeite met lopen, mijn kontje brand en doet een beetje pijn als ik loop. Deze shemale zoekt een sex maatje om te gebruiken om te experimenteren zodat ook ik meer ervaring op doe.

Oud maar geil naakt worstelen

Oud maar geil naakt worstelen